alle kategorier

Industri Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Efter "Bælt og vej"-politikken deltog Yuhuan i den russiske værktøjsmaskineudstilling

Tid: 2021-09-26 Hits: 33

Klokken 10 om morgenen den 15. maj i Moskva, en af ​​de ti bedste europæiske industriudstillinger, blev 2017 russiske METALLOOBRABOTKA officielt åbnet. 1005 udstillere fra 26 lande og regioner inklusive Rusland, Amerika, Tyskland, Frankrig og Storbritannien og så videre deltog i udstillingen, og blandt dem var der omkring 100 kinesiske udstillere. Vores marketingafdeling forberedte sig på udstillingen på forhånd i håb om at udvide det internationale marked fuldt ud og praktisere den nationale strategiske "Belt and Road"-koncept med praktisk handling.
Som en professionel leverandør af præcisionsslibning og intelligensfremstillingsteknologi var standen meget populær blandt konsulentkunder, hvilket igen beviste styrken af ​​Yuhuan og kundernes høje godkendelse. Under udstillingen stiftede vores personale bekendtskab med ikke få nye kunder og venner gennem diskussion på stedet og udstyrsintroduktion. Virksomhedsprodukterne vandt også stor anseelse og gunst fra mange udenlandske kunder.
Siden etableringen i 2004 har Yuhuan fortsat lagt vægt på at udvide det udenlandske marked. Mærket og kvaliteten havde fået stor tillid fra lokale virksomheder, siden de trådte ind på det russiske marked. Denne udstilling gav virksomheden mulighed for at vise kraften i made-in-China for flere europæiske kunder. Det gav også service af høj kvalitet og muligheder for ansigt-til-ansigt forhandling for lokale russiske kunder.
Den accelererede promovering af den nationale strategi "Bælt og vej" bragte en gudgivet historisk mulighed for den kinesiske værktøjsmaskineindustri og efterretningsfremstillingsvirksomheder til bedre at realisere deres respektive udvikling. Yuhuan ville også fremskynde "Step Out" for at levere flere "High, Precision and Intelligence" værktøjsmaskiner til globale kunder.

Leverandør-af-lejer-slibemaskine